index

 

Sâmbătă 5 Octombrie la ora 03:33 suntem martori la faza de Lună Nouă din această lună.  Este un moment propice pentru schimbări în viața noastră mai ales din punct de vedere al bunăstării, armoniei și nu în ultimul rând al protecției energetice de care o să avem nevoie în perioada următoare.

Știți deja faptul că Luna Nouă reprezintă un nou început, astfel trebuie să fiți surâzători, fericiți și în armonie cu energiile înconjurătoare. Sunt anumite practici pe care le puteți realiza voi înșivă, acasă , care vă vor ajuta să realizați marile schimbări din viețiile voastre. Acest lucru este posibil datorită momentului astronomic și astrologic de lună nouă care devine astfel un real ajutor provenit din natură.

Aceste practici se împart în două momente: cel de dinaintea evenimentului astronomic, sau pregătirea și cel din timpul momentului propriu-zis.

Vineri 4 Octombrie până la ora 24:00 este bine să medităm sau să realizăm practici pentru a înlătura ceea ce ne perturbă viața: problemele de sănătate, anumite defecte psihologice care vă împiedică să evoluați, sau blocaje de ordin energetic care vă suprimă ascensiunea socială și spirituală.  Dar cum se poate realiza acest lucru? Foarte ușor, urmăriți cu mare atenție și simț de răspundere următorii pași:

  1. Aprindeți o lumânare de culoare galbenă, roșie sau albă
  2. Spuneți rugăciuni care vă ajută în mod uzual : Rugăciunile începătoare, Rugăciunea Inimii, Rugăciunea de lăsare în voia Domnului, mantre etc.
  3. Luați o foaie de hârtie albă pe care o să scrieți: data și toate lucrurile care doriți să dispară sau să diminueze din viața dumneavoastră.

ATENȚIE: nu avem voie să scriem nume de persoane decât cu acordul lor verbal și în deplină cunoștință de cauză!!!

Lista trebuie scrisă la modul IMPERATIV, PREZENT și POZITIV !!!

De exemplu: ”Datoriile/Creditele Roabei (Robului) lui Dumnezeu (N) la Banca X se diminuează ca și valoare” sau ”Blocajele de ordin energetic, fizic sau spiritual care împiedică pe Roaba (Robul) lui Dumnezeu (N) să evolueze armonios , dispar, se transformă în praf cosmic și se neutralizează !”

  1. Meditați timp de 20-40 minute la ceea ce am scris și cerem Divinității aceste lucruri cu promisiunea că o să oferiți drept mulțumire în următoarele zile o ofrandă sau jertfă: fie o pâine la un sărman, fie un ajutor la locul de muncă, fie ceva drag nouă de care vă puteți lipsi și care poate ajuta pe altcineva.
  2. Mulțumiți Divinității pentru ajutorul și oportunitatea pe care v-a dat-o și ardeți biletul de la flacăra lumânării aprinse. Cenușa se va sufla pe geam afară.

Acest procedeu se poate realiza doar în noaptea dinanintea Lunii Noi deoarece energia negativă a satelitului este minimă iar ciclul lunar este pe ramura descendentă.

În data de 5 Octombrie începând de când vă treziți:  8 – 9 dimineața puteți  realiza următoarele lucruri:

–         Faceți curat în casă.

–         Purificați, Încărcați și Programați pietrele semi-prețioase pe care le aveți  în casă.

–         Începeți să puneți din nou bani în plicul roșu.

–         Activați sectoare care au rămas nearmonizate.

–         Aprindeți bețișoare de Salvie, Tămâie sau Mir pentru a purifica spațiul  nostru de locuit

Aceste lucruri le știți deja din articolul nostru anterior despre Luna Nouă pe care îl puteți relectura pe site.

Mai puteți realiza încă un lucru: LISTA PERSONALĂ DE DORINȚE.

2

Este o listă asemănătoare cu cea pe care o realizați în data de 4 Octombrie însă are anumite specificații diferite.

  1. Aprindeți trei lumânări de culoare galbenă, roșie sau albă sub formă de triunghi cu vârful îndreptat spre Răsărit.
  2. Spuneți rugăciuni care vă ajută în mod uzual : Rugăciunile începătoare, Rugăciunea Inimii, Rugăciunea de lăsare în voia Domnului, mantre etc.
  3. Luați o foaie de hârtie albă pe care o să scrieți: data și toate lucrurile care doriți să le realizați sau să apară în viața dumneavoastră atât pe termen scurt sau mediu (1-2 luni) cât și pe termen lung (4-5 ani). Pentru termen lung se pot scrie aceste dorințe doar în luna Octombrie și în luna Noiembrie 2013 deoarece Pluto nu mai este retrograd permițând nouă pământenilor îndeplinirea tuturor proiectelor pe care le propunem în această perioadă.

ATENȚIE: nu avem voie să scriem nume de persoane decât cu acordul lor verbal și în deplină cunoștință de cauză!!!

Lista trebuie scrisă la modul IMPERATIV, PREZENT și POZITIV !!!

De exemplu: ”Eu, Roaba (Robul) lui Dumnezeu (N) sunt fericit(ă) !”, „Eu, Roaba (Robul) lui Dumnezeu (N) sunt prosperă!”, ”Eu, Roaba (Robul) lui Dumnezeu (N) am o relație sănătoasă și stabilă!” etc.

  1. Meditați timp de 20-40 minute la ceea ce am scris și cerem Divinității aceste lucruri cu promisiunea că o să oferiți drept mulțumire în următoarele zile: fie o pâine la un sărman, fie un ajutor la locul de muncă, fie ceva drag nouă de care vă puteți lipsi și care poate ajuta pe altcineva.
  2. Mulțumiți Divinității pentru ajutorul și oportunitatea pe care v-a dat-o și păstrați biletul într-un loc sigur pe care să nu îl uitați: portofel, roată tibetană de dorințe sau casetă de bijuterii.
  3. Lăsați lumânările să ardă până la capăt.
  4. Cu ocazia următorului fenomen astronomic și astrologic de Lună Nouă o să scoateți biletul de dorințe vechi și o să tăiați toate obiectivele îndeplinite cu o linie orizontală. Cele care nu au avut o realizare atât de rapidă le vom nota pe următoarea listă de dorințe alături de completările necesare. Lista veche o să o ardem iar cenușa o să o suflăm afară din casă.

Spor la muncă și o practică ușoară în aceste zile magice de toamnă ! ! !