feng-shui

Începând cu data de 7 Decembrie 2013nși până pe data de 6 Ianuarie 2014 harta Astrologică folosită în Feng-Shui se schimbă din nou.  Am explicat deja procedura de gândire pentru Stelele Zburătoare Anuale și Lunare în Articolul despre Harta Astrologică pentru luna Noiembrie. Recapitulăm  mai jos care sunt cele 9 Stele Zburătoare:

Steaua numărul 1: Apa albă a Norocului oferă Oportunități în sectorul pe care îl vizitează

Steaua numărul 2: Pământul Negru al Bolii aduce mari probleme de sănătate în casa noastră

Steaua numărul 3: Verde Strălucitor a Certurilor provoacă neînțelegeri în rândul familiei.

Steaua numărul 4: Verde a Romantismului aduce energia benefică a cuplului.

Steaua numărul 5: Pământul Galben al Bolii provoacă pagube și pierderi mari.

Steaua numărul 6: Metal Alb a Norocului Indirect adică cel provenit de a mentori și ajutoare

Steaua numărul 7: Metal Roșu a Violenței , Accidentelor și Furturilor.

Steaua numărul 8: Pământul Alb al Abundenței cel care oferă energia benefică a Abundenței

Steaua numărul 9: Focul Purpuriu al Multiplicării norocului provenit de la cei din jurul nostru.

Pentru a rezuma Stelele Zburătoare pozitive sunt: 1,4,6,8 și 9 iar Stelele Zburătoare negative sunt: 2,3,5 și 7 la care se adaugă încă două Marele Duce Jupiter și Cele Trei Ucideri.

În diagrama de mai jos aveți prezentat cum arată Stele Zburătoare Anuale (Albastru) și cele Lunare (roșii) pentru  perioada 7 Decembrie 2013 – 6 Ianuarie 2013:

stele zburatoare sarpe apă decembrie

 

În sectorul de Nord al Carierei poposește steaua 6 a Norocului Indirect care la o primă vedere ne bucură deoarece cei care lucrează într-o corporație au parte de stabilitate în acestă perioadă. De asemenea cei care sunt născuți sub semnul Mistrețului sunt predispuși la înaintări pe scara ierarhică sau cel mult la o recunoștință suplimentară din partea șefilor. Problema cea mai mare este că Steaua Lunară nr. 6 este un element de Metal iar Sectorul și Steaua Anuală reprezintă Apa care vor coroda metalul și mai ales îi vor diminua forța benefică din acestă perioadă. Pentru a scăpa de acest efect negativ este bine ca în această lună în sectorul dinspre nord fie să poziționăm plante cu tulpini lemnoase care să absoarbă energia în surplus a apei din acestă parte a locuinței fie un vas de lemn cu o sferă de Cuarț pentru a da mai multă forță Stelei nr. 6. Problemele semnalate în luna trecută cu Actele sau cu Justiția sunt reduse în această perioadă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim în continuare vigilenți.

 tn_quartz_sphere2

 

În sectorul de Nord-Est apare Steaua nr. 4 a Romantismului care oferă nativilor născuți sub semnul Șobolanului și al Bivolului mari șanse ca să își găsească partenerul ideal cu ocazia acestor sărbători. Această stea a Lemnului apare deasupra unui sector de Pământ ceeea ce îi oferă numeroase resurse pentru această perioadă care ne poate da un suflu nou de energie în cuplu sau pentru formarea de noi parteneriate atât sociale, de muncă dar și de iubire. Trebuie însă să avem grijă la noile iubiri care se vor înfiripa acum deoarece este posibil să ne distragă prea mult de la îndatoriile noastre sociale sau familiale deoarece sectorul poate deveni mai sărac,de mineralizat. Pentru aputea să ne concentrăm în continuare și  nu să ne lăsăm duși de val putem poziționa în partea de Nord-Est a unui Filon sau Piramide de Agat sau Jasp.

Crystals_BlackObsidianPyramid

În sectorul de Est al Sănătății și Familiei este vizitat de Steaua nr.8 a Abundenței care va alimenta acest sector în această perioadă cu o energie uriașă. Banii se vor câștiga în această perioadă doar cu ajutorul Familiei sau doar în cadrul ei. Cei care lucrează în Familie sunt cei mai avantajați în această perioadă și pot cunoaște o creștere uimitoare. Cei care lucrează pe cont propriu sau sunt singuri în acestă perioadă pot să poziționeze în acestă perioadă în partea de Est imagini cu Familia personală sau cu prieteni foarte apropiați sau a mentorilor pentru a îi ajuta pe aceștia în atragerea bunăstării. De asemenea trebuie avut grijă la micile probleme de sănătate care pot apărea în această perioadă mai ales la nivelul plămânilor și a rinichilor. Tigrii se apropie sau au nevoia cea mai mare de familia lor pentru a își reveni și de a începe noul an cu forțele refăcute la maxim.

family-picture

 În sectorul de Sud-Est al Bunăstării și unul dintre cel mai îndrăgit sector de către clienții noștrii este vizitat de Steaua nr. 9 care poate creea un mic deechilibru în această perioadă deoarece Focul stelei poate arde energia Lemnului din zonă. Pentru a contracara fluctuațiile de venituri din casă trebuie să plasăm urgent o sferă de Lapis-Lazuli pentru a calma un pic energia Focului dar nu suficient pentru a beneficia în continuare de Multiplicarea energiei Prosperității. Astfel cei născuți sub semnul Iepurelui sau al Dragonului vor cunoaște noi oportunități la care nu s-ar fi gândit până acum purtându-i pe meleaguri necunoscute atât la muncă dar și în cercul personal.

 laps214

 

Sectorul Sudic este vizitat în această lună de Steaua Lunară nr. 5 a Bolilor astfel că Șerpii trebuie să aibe mare grijă la sănătate deoarece sunt posibile înbolnăviri grave. Steaua Lunară are Energia Pământului care ajută la stingerea energiei Focului caracteristic Sectorului dar și Șerpilor astfel pentru a preveni problemele de sănătate din această lună recomandăm ca în această zonă din casa noastră să amplasăm un Wu loo din Lemn sau Bronz pentru a distruge energia negativă a Stelei nr. 2. Trebuie să avem mare grijă și la părerile celorlalți din jurul nostru deoarece vor avea tendința de a ne creea prejudicii însemnate.

gourd-asian-ideas

 

Sectorul Sud-Vestic este guvernat în această lună de Steaua nr.7 a Accidentelor și a Furturilor astfel că cei născuți în anii Calului sau a Oii trebuie să aibe mare grijă la cum șofează deoarece se pot produce mari accidente în această perioadă a anului. De asemenea trebuie să fie atenți și la parteneii acestora deoarece pot fi și ei supuși la aceleași accidente ca și ei. Pentru cuplurile nou formate pot apărea mari probleme și chiar despărțiri deoarece steaua Bolii Anuală în combinație cu Steaua Accidentelor Lunară creează o conjunție nefastă pentru întreaga perioadă. Pentru a trece cu bine de acest lucru este bine ca în acest sector să plasăm o triadă de simboluri: un rinocer albastru împotriva accidentelor, o inimă de cuarț roz și un Budha Fericit pentru a anihila întreaga pleiadă de energie negativă.

brhinoburg1

 rose-quartz-heart-carvings-large-7-8-inch-1

d2front

Sectorul Vestic reprezintă în acestă lună a doua conjuncție negativă deoarece energia Stelei nr.3 a Certurilor (Lunară) își combină forța cu cea a Accidentelor (Anuală) deasupra casei Copiilor. Acest lucru înseamnă că acum sunt posibile certuri mai dese și mai mari între părinți și copii sau între șefi și subalterini. Acest lucru nu este favorabil nimănui și de aceea putem plasa aici o pasăre Fenix pentru a arde energia Stelei 3 a Lemnului și să topească pe cea a  Acccidentelor dominată de metal. O altă alternativă este și simbolul Parei de Foc care are aceeași putere poate chiar mai mare pentru cei care rezonează cu aceasta. Dintre zodii Maimuțele sunt cele mai vulnerabile deoarece sunt caracterizate de energia Metalului care este mai tăios așa că aceștia este bine să aibe asupra lor fie o sferă de cuarț roz fie de ametist iar când simt furia că îi surprinde să ia sfera în mâna receptoare (stânga pentru dreptaci) si să spună următoarea mantră: GATE GATE PARAGATE , mantră care le va liniști mintea. Dacă nu simțim o liniștire imediată trebuie spusă de 108 ori.

SL10346-2phoenix

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În sectorul Nord-Vestic al Mentorilor poposește luna aceasta energia Stelei Lunare nr. 2 a Bolilor grave care va afecta mai ales pe cei născuți în zodia Cocoș și Câine. Efectul negativ se manifestă prin sfaturi sau persoane influente care nu ne vor binele și vor încerca ca acest final de an 2013 să îl petrecem fie supărați fie singuri. Acest lucru poate fi evitat destul de ușor prin plasarea Celor Trei Înțelepți Fuk, Luk și Sau în această zonă. Ei vor ține la o distanță sigură pe oricine care va încerca să ne creeze prejudicii.

  Picture-15

Sectorul Central este mai puțin stresat în acestă lună deoarece Steaua lunară nr. 1 a Apei va spăla energia negativă a Stelei Anuale nr.5 astfel probeleme de sănătate care ar fi putut să apară la orice zodie vor fi ușor de depistat și nu vor fi fatale. Însă trebuie să avem grijă la Stomac și defapt la întreg sistemul digestiv deoarece poate fi mai sensibil datorită mâncărurilor tradiționale dar și a unei scăderi a energiei din acest sector de Pământ. Pentru a ne ajuta în acestă perioadă recomandăm plasarea unui Aventurin sau a unuei Sfere de Florină în această zonă pentru a echilibra energia locuinței noastre dar și pentru a ne proteja sănătatea.

fluorine-sphere

 

Pentru mai multe detalii, comenzi sau pur și simplu întrebări despre Esoterism și Feng Shui vă rugăm să ne contactați fie telefonic la nr de telefon: 0766.73.73.79, fie printr-un e-mail: magazin_ezoteric@yahoo.com fie la Cabinetul Magick Harmony de pe Strada Carol I nr. 40 vis a vis de Biserica Armenească.

Localizarea Cabinetului Magick Harmony-București

Va urma cât de curând Zodiacul Chinezesc pentru anul 2014 așa cum ne-a fost transmis din Coreea de Sud de către unul din cei cu care am învățat această minunată artă a echilbrului.